Заместник-председателят на влиятелния руски Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви, че увеличаването на

...
Заместник-председателят на влиятелния руски Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви, че увеличаването на
Коментари Харесай

Медведев: Третата световна война е все по-близо

Заместник-председателят на авторитетния съветски Съвет за сигурност  Дмитрий Медведев  заяви, че  увеличението на военната помощ за Украйна от страна на НАТО доближава Третата международна война , съобщи Ройтерс.

Медведев направи това изказване в коментар за първия ден от срещата на върха на ръководения от Съединени американски щати Алианс в Литва, на която редица страни дадоха обещание повече оръжия и финансова поддръжка. Според някогашния министър председател и президент на Русия, помощта няма да възпре Москва да реализира задачите си в Украйна.

Напълно побъркалия се Запад  не можа да измисли нищо друго “, добави Медведев. „ Всъщност това е задънена улица. Третата международна война е все по-близо “, добави той в Телеграм. „ Какво значи всичко това за нас? Всичко е явно. Специалната военна интервенция ще продължи със същите цели “, акцентира той. Кремъл назовава дейностите си в Украйна „ специфична военна интервенция “, до момента в който Киев и неговите съдружници настояват, че Москва води непровокирана война, с цел да заграби земя и да господства над съседката си.

Западът твърди, че желае да помогне на Украйна да завоюва войната, и западните сили към този момент са доставили на Киев огромни количества съвременни оръжия и муниции.

Медведев се представяше за демократичен реформатор, когато беше президент в интервала 2008-2012 година, само че в този момент играе ролята на  корав съперник на Запада , последовател на крайните ограничения. Дипломати споделят, че възгледите му дават визия за мисленето на най-високите равнища на кремълския хайлайф.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР